Til mine kunder og bekjente

Jeg ønsker dere en riktig god sommer, fylt med det dere trenger mest og lykke til med jakten på de lykklige sekunder

 

En liten historie på veien gjennom livet og sommeren.

Det var en gang en familie som hadde lastet opp alt de hadde på en kjerre og la av sted til et nytt sted og bo. Etter langt om lenge kom de til en byport ved en gammel by, hvor en eldre mann satt på utsiden. De ropte, «hei du gamle mann, vi kommer langveisfra og tenker på om vi skal flytte inn i denne landsbyen, så kanskje du kunne si noe om hvordan de menneskene som bor her er?» Den gamle mannen sa,» hvordan var de menneskene dere flytte i fra?».  Og familiens overhode svarte,» ja, de var gretne , sure og lagde masse bråk av alle mulig småting – de var umulige å ha med å gjøre og det ble bare krangling». Den gamle mannen sa,» ja desverre så er de akkurat slik her også» – og familien reiste videre.

 

Etter en liten stund kom en annen familie med akkurat samme formål og spurte det samme spørsmålet. Den gamle mannen sa, «hvordan var menneskene der dere flyttet ifra?». Og de svarte,» de var vennlige, blide, hjelpsomme og meget inkluderende og alle uenigheter ble løst med kommunikasjon og samarbeide». Den gamle mannen sa,» ja, da kan jeg fortelle at alle menneskene her i byen er akkurat slik de også». Og familien flyttet inn.

 

Moralen her kan være mangt, men også at de fleste synspunker reflekter i en viss grad ens egne verdier og perspektiver på livet. Tenk over det neste gang du har lyst til å klage på noe – fordi det er mye i det at man finner det man leter etter - god sommer.

 

tilbake til hovedsiden